Friday, March 03, 2006

How to survive a robot uprising

Com sobreviure a una rebelió de robots. Així es titula un llibre d'un tal Daniel Wilson. El contingut? Doncs les claus per sobreviure a una rebelió de robots (no us havia quedat clar?).
Segons l'autor "si la cultura popular ens ha ensenyat algu, és que algun dia la humanitat s'haurà d'enfrontar a la creixen amenaça dels robots, i destruir-los", argument que fa preguntar-me que també ens haurem de preparar per una possible plaga de zombis, invasió extraplanetària, virus mortal o que l'Arnold Schwarzenegger acabi sent president dels EEUU (el terminator, per tant no dista tan del domini robòtic de la humanitat...).

El llibre explica el funcionament de diferents tipus de robots, possibles atacs, i sobretot dona consells sobre com superar-los: Vigilem si el microones ens diu que està espatllat i que posem el cap a dins per arreglar-lo, per sobreviure un cos a cos amb un robot humaniode ens hem d'embadurnar el cos de fang (per evitar la detecció per sensors de calor) i atacar-lo directament als ulls (les cameres vaja...). La idea a tenir en compte més important és: "Ser implacables, el nostre enemic ho és".

No hem de tenir problemes de consciència al matar la torradora:
hem de recordar que ella no en té de consciència, i per tant
no dubtarà a atacar-nos...

4 comments:

Pons said...

Trobu que pot ser un llibre la mar d'interessant, però pel que veig encara no el tenen en les biblioteques catalanes, es més, he buscat el Daniel Wilson en Catàleg General de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i no surt!!!

gary said...

Només està editat en anglès. No has vist la web? el paio aket és molt jove, no ha escrit res més.

Albert Burrull said...

El post no m'ha interessat gens, només volia felicitar al gary pel seu sant! xD

gary said...

Felicita, felicita que quan el teu PC t'intenti assassinar no estaràs preparat per sobreviure...