Wednesday, March 08, 2006

El partit de l'any

Tota Europa es centra en un partit. El Barça intenta demostrar quin és el millor equip, el que fa millor futbol. Els blaus hauran de demostrar al Camp Nou si són capaços de frenar la millor davantera en actiu, serà capaç l'entrenador rival d'enterrar el seu passat barcelonista per frenar-los i aprofitar-se d'un contraatac letal?

Ho sabrem el dia 22, quan el Barça juga contra el Getafe de Bernd Schuster.

10 comments:

Anonymous said...

Si això pretenia ser un article... hauria de millorar alguns aspectes d'estructura i redacció. Si no ho era, igualment li manca rellevància. Tota Europa pendent? Pos conec unes qantes persones que no tenen ni idea de qui es aket aquipet.

Per altra banda, com això va d'esports i l'autor d'aquest blog justifica la poca participació dient que es tracta d'un espai per l'élit, perquè no parlem de... la F1?

Per fi arriba aquest cap de setmana, el diumenge a les 14:30h. Com és tradició, el mundial comença amb el gran premi de Bahrain. I la setmana k ve tocara a malaysia.PEr fi els diumenges faran algo bo per la tele!!

Vale que l'Alonso caigui malament, però és bon pilot. I la F1 és molt més que ell. Si seguiu el Montoya per exemple us divertireu molt de veure com se la fot per picar-se i anar de llest. El pizziona també és entretingut. I per espectacle: el shumi, com no!

En fi, que prefereixo els cascos, els cotxets i els pneumatics a la piloteta, els jugadors amb pantalonets i les xarxes de les portaries.

gary said...

Saps què és la ironia?


En quant la F1 dubto que sigui millor competició que Humor Amarillo. Diumenges ja hi ha una cosa bona per veure: humor amarillo i el Takeshi Kitano.

Pons said...

Jo si se que es la ironia

gary said...

Però sembla que no saps què són els accents.

Pons said...

Tens rao, això em falla una mica. Però saber que es la ironia està prou bé, no?

PD:Amb tans comentaris aquest blog ja no sembla elistista

gary said...

Podria semblar un forum bohemi, ja que sempre escrivim els mateixos.

Anonymous said...

Si fos un forum bohemi hauriem de tractar temes més trascendents que els partits de futbol o els accents. No?

gary said...

és que hi ha res més trascendent?

JorJo said...

Gràcies a aquests blogs hos esteu tornan una colla de friks, reso per vosaltres...

Pons said...

Vahhh que sabras tu... nomes vas fer 72 punts jugant a bolus, quan tinguis una puntuacio decent ja parlarem d'igual a igual XD