Thursday, March 30, 2006

Camí D'Ítaca

Així es diu el llibre que ha tret l'Oleguer Presas amb el Roc Casagran. Es veu que l'han presentat avui a una casa Okupa de Barcelona, juntament amb el Ferran Torrent i el Toni Dalmases (sí, el professor que alguns vem tenir al Pau Vila). En el fons el llibre sembla que són un recull d'opinions que va explicant a través de la celebració del títol de lliga. Segons es pot veure parla de temes que van des de l'antifranquisme, la vivenda, fins l'anorèxia i altres temes interessants com la identificació catalanista del Barça.
Porten uns dies comentant-ho al programa del Basté i han llegit alguns fragments. Pel que sembla no es talla massa ni té por a la polèmica...
Això que d'entrada sembla interessant crec que li pot jugar en contra: llegia el Basté al llibre com les tropes franquistes van entrar a la ciutat per la Diagonal, mentre una part de la ciutat els rebia amb els braços oberts i la resta s'amagava o fugia. Afirmació que no li va agradar massa al Sergi Pàmies, ja que els seus pares van estar prop de morir defensant la ciutat, i van escapar pels pels..
Aquest pot ser el perill de 160 pàgines d'opinió, que de les virtuts s'en poden fer defectes i agafar-los per allà on flaquejen més els arguments.

Serà un best-seller? Ja ho veuré per Sant Jordi a veure quants en venc...

Ja està a la Tècnica des del dimecres i costa 15 euros.

1 comment:

Anonymous said...

No he llegit el llibre i pel que dius no deixa de ser un recull d'opinons del futbolista. No mel penso comprar.
El que ha de fer és jugar a futbol i si vol no anar a la selecció. M'agrada la teva afirmació que insinua ser un llibre d'opinionitis. Quan digui alguna cosa nova o interessant com les moltes que diu el seu entrenador, en el camp i fora del camp mel compraré.