Friday, March 31, 2006

FOTOLOG

Una de les raons per les que vaig crear un blog, en comptes d'un fotolog va ser (a part de que el Ramon no havia fet un fotolog) que no tenia prous fotografies interessants, que valguessin la pena per parlar dels temes que m'agraden.

Aquell dia no havia vist això. Quina merda, tindria material per haver fet 16.000 entrades al fotolog. Llàstima.

4 comments:

Pons said...

Surt bastant a compte, si tenim 16.000 fotos, i el preu es 17,95€ cada foto ens surt per 0'001121875€.

M'he sentit una mica decepcionat en un sol aspecte, en l'apartat d'actors només i figura Collen Shanon coneguda com la playmate 50 aniversari, i les altres 5.999 que?

Anonymous said...

Sortirà la meva musa ?

Anonymous said...

Sisisi. Moooolt interessant el DVD. Et donaria per fer un fotolog segur. Potser seria més interessant que akest blog.... Un post sobre montserrat i la primavera?? Aniria bé especificar de k va, no hi ha tantes persones k visitin el blog com per limitar-lo al ramon... S'ha de tenir el target en compte!

Per cert, ¿millor les plaboy de veritat o les virtuals que es poden controlar?

gary said...

No tots els blogs es dirigeixen al mateix target, si ho sapiguessis t'hauries adonat que l'objectiu d'aguest blog és un públic restringit i elitista. Normalment no s'accepten ni feministes, ni voyeurs, ni al ramon, curiosament els 3 que han comenatat el post. Quan s'aconseguiexi evitar aquest públñic el blog ja haurà complert el seu objectiu.