Thursday, August 14, 2008

Yaks

A 3800 metres no hi ha Yaks.
Pel que es veu fa massa calor per aquests animals, aixi que han de pujar a mes altitud.
Es poden veure unes vaques grans i peludes, pero quan els fas alegrement una foto els locals et diuen que no, aixo no es un yak. Es una vaca, amb algun Yak com a parent llunya.

Aixi que no queda mes remei que demanar el corresponent permis per arribar a la vall del Nubra, el punt mes al Nord de la India accessible per als foranis. Pel cami atravessarem la carretera mes alta del mon (per els Indis, no segons els Pakistanesos) i un cop al riu Shyok tocara pujar una mica. Ja que no no he pujat a un elefant, pujar un Yak tambe val no?

El problema sera que sortint a primera hora del mati del 14 (teoricament avui) no sabre el total de la golejada que el Barsa haura clavat als polonesos, i em quedare amb la intriga durant un grapat de dies. Una llastima.

4 comments:

Pons said...

No penses pujar a un elefant??!! de que ha servit el viatge doncs??

Bé, segons el teu facebook (si et segueixo per tot arreu) ja fa dies que estàs a la caça del Yak, aviam si ara el pilles.

Anonymous said...

Nano.
Que s'ha espatllat la màquina???
No veig fotos...

Anonymous said...

una de les teles de casa va veure tot el partit amb els pol....i en va gaudir.
Si vols sopa d'avecrem prova el te de Yak
salut!

gary said...

Lamento no poder pujar mes fotos. Posare una queixa formal al govern regional de Ladakh perque deixin de construir i arreglar les poques carreteres que tenen i es dediquin exclusivament a impulsar una potent banda ampla perque els turistes poguem ser vistos des de casa.