Tuesday, August 19, 2008

Dies de gloria

Despres de deixar-me convencer per compartir el vitge de tornada per el Khardung La (5600 metres) amb un grapat de turistes en un flamant Toyota Innova, un vehicle estratofric comparat amb els Tata locals, capas de realitzar els 120 km de Deskit a Leh en un temps record proper a les 4 hores.

Pero aquestes experiencies quasi futuristes no eliminien el bonic record d estades a llocs com Wachan,un poble amb 2 cases i 4 habitants, Deskit, oficalment escollit (per mi) el lloc on millor es menja de la India, o Hundar, amb la seva variada fauna no local.


Dies plens de coses interessants com Yaks, camells importats, turistes tambe importats en ramat i per descomptat el gran triomf de la setmana: Aconseguir, per fi, la complicitat local i poder disfrutar durant un parell de dies de Xang, una cervesa casolana a base de blat o arros, que pel que es veu nomes es disfruta en la intimitat.

4 comments:

Anonymous said...

Ja ho saben els de la Damm que els fas el salt???? O bé és que els vols proposar que comercialitzin un nou tipus de cervesa?

Pons said...

Què poc especific!!!
Concrètament que vas menjar a Deskit? Estaven en enemistat les dos cases de Wachan? Però quina es la fauna importada de Hundar? anecs? cocodrils? llagostes?

PD: he buscat infructuosament "estratofric" al diccionari.

Anonymous said...

Aquest és un missatge pel Pons...
L'oleguer no te el que demanaves.

Pons said...

D'acord! Cap problema! gràcies!