Thursday, September 10, 2009

Un futur millor

En un món perfecte no hi hauria dentistes.
Sigui de la forma que sigui el progrés de la humanitat ens portarà al dia en que les persones deixaran de sufrir el tràngol de patir (i sentir!) com li introdueixen tot d'instruments de tortura per la boca.
Tota la humanitat seria feliç. Tota? Bé, tota menys els dentistes. I aleshores que serà d'aquests de milions de professionals que disfruten putejant als altres?

Al igual que els fabricants de discos o les companyies de telèfon fix, tots destinats a desaparèixer. Però tot i que en són conscients, continuen donant la tabarra. Com l'americana AT&T, que no té més argument per defensar la necessitat d'una línea de telèfon de coure que el fet de que és:

La última campaña de AT & T, con la foto de una ambulancia a la carrera, destaca la fiabilidad y la certeza de marcar el 911 de emergencias desde un teléfono fijo, frente a los “peligros” (cobertura, batería…) de hacerlo desde un móvil. El cobre podría salvarte la vida, parece decir.I per rematar-ho, un espot del 1993 de la cía, en que tothom és més feliç gràcies a les línies telefòniques...fixes:


2 comments:

Pons said...

Millor un futur sense dentistes que un futur sense (o amb) mòbils!

Anonymous said...

Hi ha dies que es pot pensar que molt millor sense dentistes.