Friday, September 25, 2009

La segona familia

Hi ha una espècie de debat mediàtic (filó televisiu en el fons) sobre l'exposició pública d ela filla (menor d'edat) de la Belen Estaban, la vida del qual s'exposa sense pudor als mitjans.
I a Espanya hi ha tanta normalitat democràtica, on els problemes del carrer arriben al poder amb una rapidesa inusitada. Sínó només cal veure la foto del día, de la setmana, el mes ( o l'any): ZP i familia amb Barack Obama.


Però ara poc m'importa el debat sobre l'exposició pública d'aquestes menors d'edat (si no vols que surtin perquè les portes a un acte oficial? I perquè si tothom va amb uniforme de feina elles poden anar com volen?), sinó la desmesurada, lògica i previsible reacció dels mitjans, a destacar els articles de El Mundo,titulats amb noms tant adequats (i fàcils?) com:

Hijas de ZP y nietas de Bela Lugoshi
(Imprescindible)

Los Monster, un ejemplo a seguir

Gótico en La Moncloa

Amb detalls com:

"Pero podría haber sido peor si ambas hubieran aparecido vestidas a lo ¡gotic lolitas! (otro subgénero dentro del movimiento gótico, que consiste en 'disfrazarse' con decenas de volantitos, sombrillitas, lacitos y colores pastel)."


"Y es verdad, en fin, que la pose como acometedora de la morena da cierto miedín. Ponle un cuchillo en la mano y quién sabe."


Una cosa que m'encanta és que, tot i que des del mitjà es defensi l'elecció de les noies, tot l'envoltori (des del to fins als titulars) envia el missatge contrari:

"A mí, que dos adolescentes se presenten ante Obama con sus túnicas de hacer magia negra y Rammstein retumbándoles en la cabeza me parece, sin más, una muestra de normalidad democrática."


Però gràcies a ZP i PedroJ no hem pogut parar de riure en tota la tarda...

PD: Quantes notícies de corrupció està tapant aquesta ona mediàtica?

PPD: Vull veure el pròxim Polònia!!

2 comments:

Pons said...

Ai els adolescents, no els pots controlar ni tampoc matar-los i simular que ha estat un accident amb la moto-serra.

RB said...

Jo a aquestes nenes no els deixo una moto-serra a prop... ja s'haurien pogut vestir tipus Kennedy/falsa família feliç per un dia.