Wednesday, November 25, 2009

Resum setmanal

Han passat alguns dies des de l ultima activitat al blog.

Pero entre algunes activitats i altres circumstancies no he aconseguit acostar-me prou estona a un PC amb connexio a internet.
I aixo?
Doncs per algun motiu que (ara ja no) desconec, durant un parell de dies d'abscencia laboral (no consecutius,un d'ells me l'havien concedit com a festiu) es va arribar a la conclusio que els becaris no eren prou productius, almenys tenint una connexio a internet al seu abast..
Pero despres d alguns dies, algunes paraules, i una mica de teatre un servidor ha recuperar la connexio a internet per a continuar passant les hores mortes..
..i poder escriure al blog sense accents i sense c trencada..

I que ha passat durant aquests dies d'interessant?

Excluint la part de coneixer polonesos(no masses), nous bars, nous vodkes (un), noves cerveses (lituanes i ucraineses) o les escasses novetats/opinions sobre l'evolucio de la grip A a Ucraina (les universitats/escoles continuaven tancades) i, que recordi ara mateix, podria resumir-ho en un grapat d'activitats culturals:

- Versionar '2 Fast 2 Furious" un diumenge on tots els museus de la ciutat van obrir de forma gratuita: Anant a la casa museu de Jan Matejkoi , el bonic edifici de la primera universitat del pais (per on vab passar alumnes tals com Copernic, Andre Wajda o JPII) i el Stanislaw Wyspianski Museum.

-Veure l'exhibicio del World Press Photo, de pas per la ciutat.

-Veure el derby Cracovia-Wisla de Cracovia. Com el Cracovia vencia (despres de 50 anys) al Wisla i l'alegria i euforica celebracio al centre de la ciutat dels seus seguidors i hooligans.

-Sentir amb orgull (i una mica d'estupefaccio), mentres el millor equip dona una llico de futbol a uns pobres italianots, com el comentarisa explica (en polones) alguna cosa sobre l'exit que tenen a Catalunya uns programes de televisio anomenats "Polonia" i "Varsovia"(???).

-Tastets gastronomics de matinada: Ratafia i fuet catalans, patxaran i xoric bascos, formatge de Zakopane...

1 comment:

Pons said...

Per mi tornem a saber algo de Polonia! ja pensava que no quedaba res més d'interessant!