Wednesday, November 05, 2008

Eleccions

Hi ha tres events que, ja per tradició, o segurament per coincidències de calendari acabo seguint més o menys en directe durant la matinada. La Superbowl (exàmens de febrer), les finals de la NBA (exàmens finals) i les eleccions dels USA (bé, aquí no tinc excusa per llevar-me tard), i de fet tampoc és cap tradició, només ho he fet un cop (i avui ja m'importava poc). Però al final hem dedicat alguns minuts a fer zapping, descubrir alguns canals del satèl·lit i fer algunes observacions:

-La cadena France 24, sorprententment en anglès, té un periodista que sembla una versió àrab (al primer moment he pensat que ela cadena era Al-Jazeera) i adolescent de l'Adrien Brody. I potser a algú de Sabadell. Per cert, el seu nom és Clovis.

-El programa de seguiment de les eleccions de la CNBC té un nom prou interessant: "Your money, your vote".

-De totes les periodistes de tots els canals, la més guapa és d'Al Jazeera.

-Les televisions españoles (A3, Cuatro, TV1) segueixen les dades de la CNN. TV3 en canvi, sembla usar la mateixa font que la BBC.

-Tele 5 fa teletienda. Llàstima que encara no venguin els mítics vídeos de "El mundo en guerra".

-Al Jazeera entrevista un paio(¿?) des del Liban que parla dels desafiaments que es trobarà Obama amb el conflicte palestí.

-Les eleccions estan cantades de fa temps, així que en general és tot bastant aburrit, sobretot quan intenten mantenir l'interès dient que no està res decidit.

-Els tertulians de la BBC i la CNN están molt apretats en petites taules. La Fox sembla no tenir tertulians.

-A la Fox News fan anuncis cada dos per tres.


PD: A la cerimònia dels Òscar que la donguin. No té cap mena d'interès.

1 comment:

Pons said...

Es normal que estiguin apretats, hi ha massa experts en politica ultimament. Sort que ja s'ha acabat tot, no?