Friday, October 24, 2008

Inversions segures

Donada la volatilitat dels mercats financers, la devaluació dels valors inmobiliaris o que el preu del petroli s'ha reduït la meitat durant els últims mesos, una bona recomanació per a tots aquells que encara tingueu algun estalvi (jo no, els tenia tots en accions de Lehman Brothers) és invertir en art. Concretament en aquest pack definitiu d'una obra mestra de la televisió.

La sèrie completa per un mòdic " Precio Fnac: 139,95 €". Tota la sabiduria política dels USA concentrada en set temporades (6425 minuts) l'apassionant administració Bartlet (tot un nobel d'economia), un nou Camelot, on entre les intrigues polítiques, zones de moral pantanosa, dogmatismes de tot tipus, enquestes, electoralisme, pressions i influències els habitants de la taula rodona han davançar a la par que sobreviure al caníbalisme que la seva pròpia acció de govern impulsa envers el seu idealisme primigeni.

En resum, uns personatges i conflictes memorables, els diàlegs ràpids i intel·ligents d'Aaron Sorkin i un coneixement detallat dels mecanismes del poder polític. Un autèntic pou de saviesa.

Quina llàstima que des de la realitat sembla que The West Wing rondi el terreny de la fantasía. El que donaríem ara per un president així...

1 comment:

Pons said...

Segurament em perdria amb diàlegs tan ràpids e intel·ligents.