Monday, April 21, 2008

Cagades

Tots cometem errors. Es normal, fins i tot necessari. Com li deia divendres passat el seu pare a en Bruce Wayne "caiem per tornar a aixecar-nos". Tampoc cal que ens aixequem convertits en Batman, però si que la lliçó acaba sent proporcional a la caiguda. Però fins quin punt és acceptable aquesta? Fins quin punt ens podem permetre l'error? Quines són les màximes conseqüències que heu arribat a patir d'alguna cagada pròpia?

Un error meu no tindrà el mateix efecte que un de Ben Bernanke, si no fa les polítiques correces des de la Fed pot accentuar la crisi financera i desmoronar l'economia mundial. Hi podria haver alguna cagada més gran? Amb pitjors conseqüències?

Fins fa poc hauria dit que no... però resulta que si un grup de físics van errats en els seus càlculs, podrien crear un forat negre que acabés amb la terra, i fins i tot l'univers.


Un científico español y otro estadounidense han solicitado la intervención de la Justicia para evitar que el Gran Colisionador de Hadrones (LHC por sus siglas en inglés) entre en funcionamiento el próximo año. Los demandantes temen que las pruebas efectuadas en él puedan generar un agujero negro que acabe con el planeta Tierra.

El País

3 comments:

Anonymous said...

Un forat negre empassant-se el Santiago Bernabéu... mmm...

Pons said...

Jo m'arriscaria i engegaria el LHC

gary said...

Més que un forat negre, una alternativa guapa seria un forat de cuc, que el transportéas a algun lloc com Kirguizistan , on podria mantenir una interessant rivalitat amb el Abdish-Ata-FShM Kant o el Lokomotiv de Jalalabad a la disputadíssima Vysshaja Liga.