Wednesday, January 23, 2008

Finals

Em queden 7 dies de "feina", i m'agradaria dir que ja estic impacient per plegar, però resulta que just després s'em tiren a sobre els exàmens.
Però de totes maneres és el final d'una etapa i com a tal suposo que un ha de recapacitar sobre el que ha representat aquest curt però intens període d'aprenentatge en el món -quina porqueria, els pistatxos, perdó fastucs del Mercadona no valen res- en el món de.. bé deixem-ho.
Resumint, la vida de becari m'ha aportat coses interessants com cervesa, (molta cervesa),una línia extra al currículum (ben treballat un paràgraf i tot), una formació i experiència personal que blablabla i com a principa mancança comentar que encara m'és absolutament aliè el món dels nusos de corbata.

Així és doncs com valoro el final de tot aquest cicle? Ja sé que és una forma molt cutre de valorar el final d'una etapa, però és que tampoc no dóna per a tant. Perquè, com són els finals realment interessants? Un final ha de ser conseqüent amb l'etapa que tanca, de manera que si durant la meva època de becari no he fet més que les minçes tasques que m'han adjudicat, que es pot esperar del final? Però aleshores, com seria el final lògic d'algú com l'H? El final de CSI Miami?

Provem

-Es descobreix la seva participació en la guerra dels Balcans, i sobretot la seva responsabilitat en les neteges ètniques de muslumans bosnis. A partir d'aquí es plantegen dos finals:
a) Es detingut pels USA i extraditat perquè sigui jutjat per crims de guerra.
b)Es condecorat pel govern dels USA i ascendit.

-Acusa a un polític/home de negocis imporant d'un delicte sense proves (com sempre) però les influències del presumpte delinqüent el retiren de la investigació, així que ja no és a temps de demostrar res i el poderós s'en surt. H cau en desgràcia.

-Es presenta per a Alcalde/Gobernador/President per un partit a la dreta del partit Republicà. A partir d'aquí hi ha dues possiblitats:
a)Perd les eleccions, de forma que acaba ressentit amb el sistema creient que no se li ha fet justicia. A partir d'aquí es comença a disfressar per les nits i patrullar pels carrers per imposar (la seva) justícia i arreglar d'aquesta forma el món. La sèria CSI Miami s'acaba, però surt un Spin-off amb l'Horatio de protagonista.
b)Guanya les eleccions i instaura un sistema de justícia similar al de Minority Report, però aquí sense Pre-Cogs, i és ell qui decideix, segons el seu criteri, qui serà un futur delinqüent i quina pena mereix.


Aquí ho deixo, de moment...

1 comment:

Pons said...

Segur que es l'opció B) de l'ultima hipòtesis. Els Nord-Americans són prou espavilats com per reconèixer el millor lider.
Tot i que m'agradaria matitzar que amb l'Horatio decidint les penes, no hi hauria gaire varietat de condemenes.


PD: He vist la peli(mistery men) i no em va fer el pes, tot i que anava amb la idea que seria cutre, però es un cutre desgraciat.