Friday, October 26, 2007

Vicis i fòbies

No m'agraden: Les pelis de por, sobretot les del rollo psicològic com Los otros (i per extensió El orfanato) i la infinitat de còpies del subgènere. No em motiven gens, les trobo lentes i aburrides. (Terror psicològic autèntic és la brutal The Cube)

M'agraden: Les pelis de zombies. Les autèntiques, no les merdes d'acció (Resident Evil, etc). Em vicien les pelis de zombies. Així doncs...

Desitjo: Que sigui el 19 de desembre. Una nova adaptació d'un llibre que sembla prou interessant.

6 comments:

Albert Burrull said...

Si vols patiment psicològic, et recomano El Experimento (Das experiment).

http://www.labutaca.net/films/6/elexperimento.htm

És un patiment i una angoixa constant.

gary said...

Ja la vai veure, però no em va aclaparar tant com m'havien assegurat. El director em va agradar a El hundimiento, però esmenten al ddc que al passar a hollywood ha perdut tota personalitat.

Pons said...

Que li està passant al princep de Bel-Air que ja no fa pelis com Wild Wild West o MIB?

Anonymous said...

Men in Black és el paradigma de cine evasiu. No es pot veure sense crispetes. Les adoro. I Am Legend no sé com serà, però espero que les explosions que he vist a l'avançament estiguin justificades, perquè als llibres de Richard Matheson, d'explosions ni una.
Us recomano llegir el llibre abans de veure la pel·lícula. Val la pena.

Pons said...

Es tan fàcil espatllar un llibre fent-ne una pel·lícula! (Espero que aquest cop no sigui el cas) L'altre dia vaig veure Guia de l'autoestopista galactic. I vaig sentir vergonya agena. Com es deuria sentir el Douglas Adams despres de veurela? de debó s'imaginava així els seus personatges? i per si no n'hi hagués prou s'afegeixen escenes gratuitament que només fan que la peli sigui més pesada.

gary said...

va tenir sort i va palmar abans de que la peli sortís a la llum. Així es va estalviar la vergonya aliena.