Wednesday, October 24, 2007

El burro del video

A aquestes altures qui més qui menys ja té una impressió clara sobre el troç d'imbècil que es dedica a atacar altres persones per demostrar les seves limitades capacitats.
Fascinant és veure el nivell de seguiment televisiu amb que es segueix el cas: constants conexions en directe dels programes de migdia fins al vespre, davant la casa de l'individu, davant el bar de la cantonada, en la roda de prensa d'una ministra de l'Equador... Tot això els mateixos programes que habitualment parlen de la Pantoja, el Gran Hermano o (últimament) la Madeleine. Ja sabíem que cada cop és més indiferent que no cal ser algú per sortir a la premsa del cor/groga, que per la carnassa es conformaven amb el familiar/ex-parella/parella d'algú relacionat amb un famós. Però no ha arribat la veritable igualtat mediàtica fins que et pots fer famós a través de qualsevol càmera de seguertat.

L'altra cosa que he trobat interessant és veure com la colla d'amics de l'individu no ha dubtat un moment a acompanyar-lo al bar a prendre unes cerveses i sortir davant les càmeres. Jo pensava que potser els faria certa vergonya que un amic seu sortís davant els ulls de tothom abusant de manera descarada i gratuïta d'una altra persona.
No fan pas pinta de passar vergonya, més aviat el contrari: sembla que no es vulguen perdre cap petit angle de fama televisiva. Però que ingenu que sóc. Segurament si ja eren amics seus és perquè ja sabien què era capaç de fer.

PD: A veure si és tan fantasma a algun pabelló de qualsevol presó plena de "moros y sudacas". Com era la frase?
"Just remember, in here, you the nigga. Not me."

2 comments:

Anonymous said...

El trobo un complet inutil aquest pavo. Si pogués li reventaria el cap jo mateixa >.< Perdó... Es que em supera!!!!!

Pons said...

El titol del post crec que es idealment idoni.
Això que es d'aquells titols que surten sols sense pensar-los.