Monday, October 01, 2007

Obstacles

Quina pinta ha de tenir un jugador de Rugby que no s'intimida en absolut davant el Haka dels All Blacks? Segurament la d'algun dels participants a les batalles de Braveheart o similar. Doncs a la selecció francesa n'hi ha un d'aquests, es diu Sebastien Chabal i amb els seus 192 centímetres, els 114 kg i la seva barba estil Robinson Crusoe sembla que acabi de sortir d'un frenopàtic (segurament no hi havia camises de força prou resistents). Dubtes? Només cal veure el partit que l'ha fet famós:






Resumint: en aquest partit es carrega ell solet un parell de jugadors contraris i en el que s''ha arribat a anomenar "el placatge del segle" (sí, aquestes coses canvien) aconsegueix trencar per quatre llocs la mandíbula d'un rival i fer-li escupir dues dents. I els rivals són, ni més ni menys, els All Blacks, que potser per primer cop, ironies de la vida, van aprendre el que és tenir por a un rival (a Nova Zelanda anomenen a Chabal com "L'home de les cavernes")


Chabal ha desfermat passions a França, que dipositen en ell les seves esperançes per a aconseguir arribar al final de la copa del món de rugby que es disputa al seu país, i s'ha convertit en un reclam publicitari brutal, els anunciants se'l disputen, quan precisament no sembla el prototip d'estrella mediàtica, com per exemple John Wilkinson, l'estrella de la selecció anglesa que no deixa de ser un Beckham una mica més fornit.

Però a França s'agafen a una vaga esperança: el partit en que Chabal va ensenyar el món el que sap fer va acabar amb una contundent pallissa per part dels All Blacks, i aquest enfrontament es repetirà d'aquí uns dies als quarts de final del mundial. Molts Chabals necessitarien els francesots per a poder eliminar al millor equip del món.ç

PD: Quan NZ guanyi el mundial, anem a canaletes?

4 comments:

Unknown said...

No té res a veure però per brutus aquests http://especiales.plus.es/codigo/especiales/default.asp?id=618835 ja no podras sortir de marxa jejeje.

Això de les enquestes és un timo, les primeres prometen i la resta ja no valen res. A més a més pots votar tantes vegades com vulguis. La Madeleine guanyara gracies a mi.

Pons said...

Gent com el Chabal o els llegendaris All Blacks fan que el Rugby sigui un esport de veritat, no pas el futbol americà.
Si no fos per què per cada 20 segons de pilota en moviment s'estàn 5 min col·locant-se (posicionant-se) podria ser interessant de mirar i tot.

Anonymous said...

Doncs Nova Zelanda va perdre tot i que en chabal no va sortir fins al minut 60.

gary said...

Lu típic, per aguantar el resultat treuen al monstre. Em fa ràbia perquè són els gavatxos (almenys austràlia o argentina...) però NZ havia de perdre per entrar definitivament a la llegenda.