Thursday, June 07, 2007

..que tiri la primera pedra.

Opinar és gratis. Fonamentar l'opinió ja costa més, es corren més riscos. Si has de tenir una opinió per a una columna setmanal d'un diari corres encara més riscos. 52 setmanes són 52 opinons sobre 52-n temes (bé, els temes es repeteixen). Les idees s'acaben, els temes són escassos i a mesura que aquests disminueixen augmenta la facilitat a caure en el tòpic.

Necessito una columna fàcil i ràpida i no tinc idees. Llegeixo sobre això. Ja està: els joves periodistes d'avui. Ja tenim blanc fàcil, ja tenim article.

Un professor de l'autònoma ens fa presentar els treballs escrits a mà, perquè amb les noves tecnologies és massa fàcil que copiem o ho baixem d'internet, una tecnologia que ens torna a tots borregus.

Podria mirar de respondre'ls, però vet-ho aquí que un dels meus blogs preferits ho fa d'una forma més elegant. Una fantàstica resposta que serveix per ambdós.


PD: A Atom Egoyan: "¿Qué piensa de la situación de los armenios en Francia?"
Egoyan, d'origen armeni, va fer una pel·lícula que parlava justament sobre el genocidi armeni. Al mateix moment, a França s'està debatent si s'ha de prohibir per llei el negacionisme d'aquest fet (talment com l'holocaust a Alemania). Tant dolenta era la pregunta Quim?

1 comment:

Pons said...

Aviam si ho he entés bé. El Google no es tan tan dolent. I el Polanski tenia gana.

Tampoc crec que s'hagi de discutir tan per això.