Wednesday, March 14, 2007

QWERTY warriors

Sou ràpids escrivint? Fa molts anys la meva mare es va entestar en portar-me a un curs de mecanografia, on em passava una hora cada dia escrivint les mateixes frases una vegada i una altra. S'em fa difícil recordar alguna cosa més aburrida. Perquè coi vull aprendre a manegar un teclat si en pocs anys la tecnologia em proporcionarà algun estri d'escriptura que reconegui la veu, pensava..

Però al cap de poc un tal Irc em va proporcionar finalment les tan desitjades (per la meva mare) habilitats d'escriptura...

Poder no calia ni una cosa ni l'altre, si s'haguessin plantejat de fer les classes amb aquest joc.


6 comments:

Albert Burrull said...

Sabies que van intentar substituir el QWERTY, perquè en els teclats moderns no té sentit, pel DVORAK?

gary said...

Si, i que no està demostrat que el dvorak vagi més ràpid.

Anonymous said...

De fet si que està demostrat, el problema és que no s'ha aconseguit augmentar el rendiment de la gent perquè està massa acostumada a utilitzar el QWERTY i costa massa canviar de sistema >_<. Així i tot, el QWERTY es va dissenyar per dificultar l'escriptura de la gent per evitar que s'encallessin les màquines d'escriure.

Albert Burrull said...

Caram, veig que esteu informats.
Aixi m'agrada.

Pons said...

Algu ha jugat al joc? es bo, podria ser l'avanpassat del counter xD

gary said...

hahahahahah

doncs l'observació potser té bastants fonaments: el teclat clàssic de tots els shooters (endavant w, dreta a, esquerra d...) potser és l'evolució simplificada del d'aquest joc!!