Friday, March 02, 2007

EP3

Durant 10 anys (El Pais de las ) Tentaciones va ser el far dels enrollats i la gent cool, una especie de comprimit cañí de Rolling Stone que ilumina el camí per a tots aquells que sempre estan a la última: l'últim grup revolucionari anglosaxó, les seves versions llatines, l'última peli indie, últimes tendències en moda i l'últim llibre (o qualsevol altre cosa) que trenqui tabús (o sigui, producte de masses destinat als joves)... En definitiva la completa de guia de la cultura alternativa al David Bisbal.

Els temps canvien i com no Tentaciones es va adaptant a l'evolució tecnològica, canviant el nom a EP3 i fent articles sobre anecdotes sobre les coses més estúpides que s'han venut a l'ebay, com ara:

"Tim Shaw, es una estrella de la radio británica con poco pudor y mucha torpeza. En junio de 2005 no se les ocurrió otra tontería que flirtear con la modelo Jodie Marsh en directo. Su mujer se armó de sangre fría y sacó a subasta su Lotus Espirit por 50 peniques. EL coche se vendió en cinco minutos (el comprador lo compró ese mismo día)."


PD: Ho admeto, aquest post tan estúpid només era una excusa per comentar l'anècdota del Lotus venut per 50 penics. Es que em feia gràcia...

3 comments:

Pons said...

Un lotus Spirit per 50 penics! es com si hagues guanyat la loteria. El que passa es que dona molt del que desconfiar, no?

Per cert, lo del canvi de nom del blog, que?

gary said...

Com la majoria d'iniciatives del blog, possiblement acabarà en res..

o no..

Albert Burrull said...

http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Shaw_%28DJ%29#Lotus_Esprit