Thursday, April 12, 2012

Han shot first

George Lucas és un impostor. La indústria cinematogràfica no es podia permetre deixar escapar el potencial d'un creador capaç de marcar més d'una generació de futurs consumidors, de forma que acabada les primeres pel·lícules d'Star Wars el van segrestar i substituir per algú més propens a fer-nos passar per caixa. I l'home no ha arribat a la lluna. I el Titànic no es va enfonsar. Històries creïbles, i en aquest cas desitjables:

 

Lamentablement em temo que l'autèntic Lucas no tornarà per lluitar per defensar i recuperar el seu llegat un cop no sigui massa tard (ja ho és?). Tot vé de dos articles que em passen sobre com George Lucas ha estat (i segueix) capaç d'ensorrar i corrompre la infància de tanta gent. "Y efectivamente, el niño interior de muchos de nosotros quedó reducido a cenizas aquel día infausto, el día en que descubrimos que George Lucas sólo nos quería por nuestro dinero." Fa mal veure com ens roben el passat:


Tot i que ho intentin borrar, en Han Solo va disparar primer
   


Fins on arribarà el monstre?

"El compressor d'escombraries va disparar primer"
 

"El panell de control va disparar primer"

1 comment:

Pons said...

Lo la compactadora d'escombraires té molt més sentit ara. En Han mai hauria disparat la porta de la compactadora sense haver estat provocat, no va amb el seu caràcter de bon jan...