Monday, January 16, 2012

Antologia d'en Pickles

Qui és en Pickles?

Per aquells que no ho sapigueu, en Pickles és un gos.
És el meu gos.
De fet no ho és encara, i potser no ho serà mai, ja que, com a fruita madura, caurà en mans d'alguna persona propera i estimada.

En Pickles és un Corgi Galès de Pembroke, i com a bon gos pastos és actiu i intel·ligent, i segons la wikipedia té una gran personalitat.

Segons la wikipedia és l'onzena raça de gossos més inte·ligents segons una escala feta per un burro que es va oblidar de posar-hi el que sens dubte és el més intel·ligent de tots: el gos d'atura català.

Però per a vida urbana un gos d'atura català és massa gros, a més del seu caràcter fort envers els altres gossos, així que un gos casi igual d'intel·ligent, amb fama de familiar i (sobretot!) que no deixi pèls per tot arreu és el millor que es pot demanar.

No us convenç?
MireuA més resulta que el Corgi Galès és la marca de gos de l'Ein, personatge d'una de les meves sèries d'anime preferides: Cowboy Beebop.Perquè Pickles?
Doncs no ho sé, és un nom de gos que ha sorgit de forma misteriosa (crec que d'algun capitol de minoria absoluta), però que resulta que, després d'una breu recerca, té la seva importància en la història.. del futbol.
Perquè en Pickles va ser ni més ni menys qui va recuperar al 1966 la copa Jules Rimet, que habia estat robada pocs dies abans de l'inici del mundial de futbol que s'estava a punt d'iniciar a Anglaterra.Més motius de perquè un Corgi? Només cal veure com salta a la piscina:
I un resum de les maravelles d'aquest magnífic animal:Gràcies per les vostres felicitacions, sé que en Pickles és un animal fantàstic, llàstima que de moment haurem d'esperar una miqueta abans de tenir-lo amb nosaltres..

2 comments:

Pons said...

va debó això del gos? on estarà? a casa els teus pares? casa la teva parella? casa el teu germà? casa meva? xD

RB said...

Ja s'avenen amb les tortugues?