Monday, August 24, 2009

Albums de vacances

Ja estic bastant cansat del patètic estat del blog, els continguts es deterioren i els posts d'emergència (per evitar que Pons em califiqui de blog inactiu) només augmenten la sensació d'arrossegament en la mediocritat i la penuria de la bitàcola.

Varies són les sortides a aquesta situació, però no les enumeraré ara. Anirem directament a la meva preferida: El plagi/robatori de continguts de tercers. Si es pot fer de forma vil encara millor.

Però quins són els meus continguts preferits? Abans de fer una enquesta (segurament amb resultats decebedors) pressuposaré que els millors continguts són els que parlen de viatges. De nou un problema.

Tot i que sempre he somiat una existència errant i tortuosa, a l'exemple d'Arthur Rimbaud (tot i que amb l'Ak-47 i els nens soldat ser traficant d'armes ha perdut atractiu), ja fa un any del meu últim viatge (encara tinc material per a posts, però exigeix massa esforç...). De forma que em dedicaré a robar alguns dels greatest hits del recent viatge a Bolivia d'uns familiars pròxims.
(Bé, els meus pares.)

I per innaugurar una etiqueta , seguirem el consell del meu únic comentarista :
"Posar fotos de nadons sempre dona alegria a un blog."

3 comments:

Pons said...

Tranquil, si encara vaig comentat es que el nivell del blog no ha baixat tan!

ElcomentaristaquenoéselPons said...

« Je m'ennuie beaucoup, toujours ; je n'ai même jamais connu personne qui s'ennuyât autant que moi. »

"M'avorreixo mol, sempre; no he conegut mai ningú que s'avorrís tan com jo".

Errant i tortuosa? La seva vida a l'Àfrica va ser increïblement sòrdida -fins i tot comptava els cèntims que es gastava en aigua, i la fortuna que va amassar fou a costa de viure en la misèria.

Si és que a aquest, quan el va deixar el seu home, va perdre el Nord. Si vols aventura te n'hauràs de buscar un com el Verlaine també, ;)

RB (i 2) said...

*molt

*tant