Sunday, July 19, 2009

Km 33

Durant un breu instant vai creure'm fan del programa del 33 anomenat Km 33.
Quan va començar semblava original i interessant.
Personatges més o menys famosos anaven de vacances i gravaven (i eren gravats) descobrint el món. Evidentment cada programa variava depenen dels protagonistes i el destí.

Coincidències em porten a redescubrir el programa la setmana passada. Ha tornat els diumenges a la nit. I després d'una espurna d'il·lusió he anat redescubrint els tics que el poden arribar a fer odiós.

Per començar frases de presentació com: "La Montse se'n va a l'Índia a la recerca de pau interior. " no semblen massa prometedores.

Barrejades amb abundants comentaris (repetits en diferents programes per diferents protagonistes )del tipus "aquest lloc tan poc turístic" o "sortint dels circuits turístics" mentre descubreix la seva espirtualitat en una platja paradisiaca començen a fer venir ganes d'agafar una destral.

No demano que gravin el viatges de Bill Bryson, Colin Thubron o Peter Robb (bé, m'agradaria molt) però si ja fan ràbia que et vinguin amb tòpics (pensant en tots els que t'han colat), almenys que no et venguin la moto del contrari..

1 comment:

Pons said...

Els programes del 33 sempre són més eclectics del que un voldria.