Thursday, January 18, 2007

Bobby

Entre l'informe del Banc Mundial pel desenvolupament del 1991 i el del 2000 vaig poder fer una escapada per poder veure Dias de Cine. Em van quedar gravats al cervell els noms de dues películes que fa temps que em desperten la curiositat. Apocalypto i Bobby. Les dues tracten del mateix, la fi de la civilització. Citava Gibson una frase d'un historiador que deia algu així com que perquè una civilització sigui conquerida (o sotmesa o aniquilada..no ho recordo) abans havia de passar per un procés d'autodestrucció.

Començo examens i, per primer cop en 5 anys, estic preparat, amb la feina al dia i carregat d'optimisme. Aquest cop he evitat el procés autodestructiu, així que espero no ser sotmès (ni aniquilat..). Curiosament dissabte van fer a tv3 una película senzilleta i entretinguda on surtia en Bob Kennedy, allà destacava per sobre dels altres, era sens dubte el personatge més interessant. Segurament per això es mereix la película (i les bales?).

1 comment:

Pons said...

Aviam aquest any quin compartament estrambotic adoptes durant els examens...

Veig que t'has passat a la nova versio del blogger. El que passa es que haurien d'apareixer les Labels en el menu de la dreta, no?