Wednesday, April 02, 2008

Sadomasoquisme políticament correcte

A hores d'ara ja ha corregut prou la notícia sobre els petits plaers que es concedeix el president de la FIA (sadonazista, extranya paraula). En resum:

El diari sensacionalista "News of the World" ha publicat les fotografies i ha posat en la seva edició digital un vídeo on surt Mosley acompanyat de cinc jovenetes que semblen vestides amb l'uniforme de ratlles de presoneres. Segons el diari, Mosley parla en alemany i fa el paper alhora d'un detingut i d'un guardià del camp de concentració.
(...) les associacions jueves consideren que és un insult als milions de víctimes i en demanen la dimissió.
Max Mosley és fill d'Oswald Mosley, fundador de la Unió Britànica de Feixistes.



Em sorprèn que, per mals precedents que tingui, se li hagi d'exigir que es comporti de forma políticament correcta fins en els seus moments de perversió i en la seva intimitat. Si el senyor disfruta que una dona el fuetegi disfressada d'oficial de les SS...


Bé, tampoc és políticament correcte i mostra poc respecte envers la intimitat de les persones, però no em puc reprimir de penjar el vídeo:






PD: Aquí diuen que "habría pagado unos 3.000 euros por los servicios de las prostitutas". Jo sempre hauria dit que aquest tipus de depravació era exclusiva dels rics, ja que eren els únics que s'ho podien permetre, però sembla que la cosa és bastant més accessible. Un bon regal per algun tipus d'aconteixement especial? Qui sap...

4 comments:

Pons said...

Si vols jo et fuetejo per només 2.000 ^^

Anonymous said...

Doncs d'aquí poc és el teu aniversari...

Anonymous said...

Això és un vídeo de debò i la resta són futileses. Penja'n un al dia i seràs l'amo a Technorati.

gary said...

No home, que aquest és un blog elitista i no està destinat a les masses.

PD: En el fons és que no se quin altre vídeo podria pujar, a part del d'en Pedro J, no en conec més...