Wednesday, February 08, 2006

El PINGU era com el Tinky Winky?



Tot i que a alguns els sorprengui, el regne animal també té els seus Boris Izaguirre, Alejandro Amenabar, Tom Cruise...

Així ho explica El Mundo. El subtítol ja ho diu tot: Durant un any han ignorat a les quatre (pingüines) sueques que havien introduit per tornar-los heteros!

Els de la COPE ja s'han quedat sense l'argumentillo de que això és antinatural... a menjar merda!

Dos frases interessants de l'artícle:
-el comentari de la foto: "Dos hembras pasean frente a una pareja de machos, que permanece acurrucada dentro de una caseta" (ja s'exhibeixen ja les pingüines, però no poden contra l'amor verdader).

-Les protestes dels colectius gays contra la decisió d'introduir les sueques, ja que consideraben que s'estava bloquejant l'amor entre parelles del mateix sexe.

4 comments:

Anonymous said...

"Una de las causas que pueden justificar el escaso éxito de las hembras entre sus compañeros es que éstas llegaron fuera de la época de apareamiento y se mostraron más retraídas de lo deseable". Aviam si ho he entès: ells es desperocupen de la pervivència de l'espècie, fan un club només masculí, les ignoren, i a sobre ja se sap que és culpa d'elles perquè són unes estretes?! Suposarà l'alliberació de la homosexualitat animal però està clar que del masclisme no ens en oblidem, no fos cas que les dones tinguessin massa privilegis.

Algú ha pensat quina culpa tenen les pobres sueques per agunatar a quatre pingüinos avorrits que no saben donar-los ni una alegria?! Que les haguéssin deixat on estaven! Si els pingüins poden ser homosexuals, les pingüines han de poder ser lliures i no ser tractades com objectes sexuals reproductors!

Que els donin pel cool.

Anonymous said...

No he dit que el usuario anónimo 1 soc jo, la irene...

Pons said...

Esclar que si, ben fet pingüins! feu el que vulgueu, només pel fet que us hagin portat unes sueques no heu de canviar els vostres habits. A més si les sueques pingüines son com les humanes, entenc que acolloneixin els pobre pingüins, per que les sueques humanes solen ser molt altes, i moltes vegades ni es depilen les aixelles XD

PD: queda apuntat que la irene fa un comentari al blog del gary i cap al meu blog...

Anonymous said...

Pobre Beckam, des que ha tornat de la Romareda no surt de la seva GAY CAVE.