Tuesday, August 05, 2008

Srinagar on Strike

A Aru les noticies arriben amb comptagotes, aixi que deixar la tranquilitat de les muntanyes i trobar-se enmig d'una vaga general (encara) es una autentica putada. Trobar un ciber amb la persiana semi-oberta es una odissea, pero almenys els piquets es tornen amables davant dels turistes. "Go, no problem" diuen mentre continuen trencant els vidres dels taxis.

Les carreteres que conecten el Caixmir amb la India estan talladaes a Jammu, on la majoria hindu pressiona aixi al govern local, dificultant l acces i l abastiment del Caixmir. Com a consequencia tota la zona musulmana esta en vaga i es fa dificil moure's per aqui. L omnipresent excercit no interve (excepte tocant els collons als checkpoints), pero la policia es suficient per reprimir als manifestants: ahir un noi va morir tirotejat per les forces de l ordre durant una protesta.

Queda l esperansa que dema a primera hora surti un bus cap a Ladakh, a veure si es pot robar una mica de pau i tranquilitat als monestirs budistes enmig de l Himalaya.

I per la tranquilitat del dependent del ciber (curiosament es Sij) deixo el post. Ara podra baixar la persiana del tot i no haura de temer pels piquets.

3 comments:

Pons said...

I aprofitant que estàs a Caixmir no t'has comprat una bufanda o un jerseiet?

Anonymous said...

I lo fotogèniques que són les vagues generals!

cachemira said...

caixmir un pais en gurra i pau