Monday, July 21, 2008

Jaipur

Nomes era questio de temps. Tres dies despres d'arribar, dels 4 turistes que hi havien al tren 2 erem de Sabadell. Evidentment del centre i amb un munt d amics comuns. Per sort per a mi es un experimentat viatger i professor de relacions internacionals a la uab, aixi que he tingut temps per aprendre un munt de coses sobre geopolitica de l'Asia Central. Sabeu els paisos que acaben amb -stan? Doncs aquests (excepte Afganistan i Pakistan) formen l'Asia central. A Jaipur l'esperava una amiga japonesa i hem fet una mica de ciutat.




Aqui els tres, donant una llico de realitat a un conductor de rickshaw d edat avancada que s'entestava a portar-nos als tres alhora. A mig trajecte feia tanta pena (gent caminant anava mes rapid) que l'hem fet parar abans no li passes res, li hem pagat el trajecte sencer i l'hem deixat descansar en pau.







Ranko (si no m'erro) i les fotos Japanese Style




Aquesta nit al cine a veure una peli de Bollywood, i dema cap a
Amristar, capital espiritual dels Sij.

PD: A poc a poc vaig pujant algunes fotos al Picassa. (barra lateral clicar imatges).

6 comments:

Anonymous said...

Ja és casualitat que et trobis algú de Sabadell al mig de la India!

Molen les fotos del Picasa. Allà es condueix al revés?

JorJo said...

M'en alegro de que encara estiguis viu, i a sobre fen amics i amigues. A disfrutar campió!

Unknown said...

No falla, és el que dic, viatges sol però mai estàs sol! I a sobre la majoria de vegades et trobes algun català pels llocs... si és que, som una plaga :D
Per aquí tot igual, jo ja preparo la motxilla per venir cap a l'Àsia també, al final serem més sabadellencs al continent asiàtic que a l'europeu ;)
Que vagi molt bé!

gary said...

Com a bones victimes de la colonitzacio anglesa han fet com a la metropoli adoptant estupids costums, entre els que destaca conduir per l esquerra.

Pons said...

I els autobusus vermells de 2 pisos

Irene C said...

k tal la peli bollywood? l'has aguantada tota??