Friday, April 20, 2007

Més fotos, més bones notícies

Llegeixo (perdó, veig) aquí la fotografia guanyadora del Pulitzer 2007. Em quedo amb el propi comentari que en fa Escolar:



Una mujer judía se enfrenta a las fuerzas de seguridad israelíes durante el desalojo de unos asentamientos ilegales en Palestina. La foto es fantástica pero tramposa: el peso del ejército israelí suele caer más a menudo sobre los palestinos que sobre los colonos.

Sempre omnipresent la trampa que conté la pròpia elecció del fotògraf.

Les cases són derribades, però abans les buida la policía. Els colons s'hi oposen. Es interessant veure com la polícia buida exhaustivament les cases abans de passar-hi per sobre amb els Bulldozers. Deferència que no acostuma a tenir l'excèrcit amb altres habitants de la zona. Per exemple.


I ara les bones notícies. Torna Dias de Cine als dijous, i amb un horari increïble! Avui a les 23:30! Realment encara no m'ho crec. Han estat comentant una peli sobre l'Edith Piaf. Com són els francesos. Li dediquen un film sense adonar-se que ja té el seu moment estelar dins la història del cine.

1 comment:

Pons said...

A les 23:30? casi es pot dir que es prime time! A la que et descuidis aquest home acabarà desbancant a la peli del la semana (diumenges a Tv1)